gezonde voeding


In februari geef ik een workshop "koolhydraat beperkt eten"

Wanneer: 7 februari

Aanvang: 19:30 uur

Waar: wordt nog bekend gemaakt ( afhankelijk van het aantal deelnemers) 

Kosten: 12,50 euro p/p incl  kopje koffie/thee, weekmenu en presentje

Aanmelden voor 20 januari via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Scholing  ​​geplaats op 12-11-2018

Op 08-11 jl. heb ik deelgenomen aan een informatie middag van het voedingscentrum. Een inspirerende middag !

Op 26-11-2018 neem ik deel aan een scholing  Koolhydraten en Gewicht.Nieuwsbrief geplaats op 16-07-2018

Meer energie met voeding geeft maandelijks een nieuwsbrief uit met weetjes over voeding, preventie, leefstijl, nieuws uit de praktijk en een recept.

Mocht u interesse hebben stuur dan en mail. Uiteraard kunt u ten alle tijden de mailing stopzetten.​


Samenwerking Health club Onegeplaats op 13-05-2018

 Meer Energie met Voeding gaat de samenwerking aan met de sportschool Health club one, https://www.healthclubone.nl/​ Medio juli zal er een programma aangeboden worden speciaal voor vrouwen in de leeftijdscategorie van   40 - 60  jaar. Het gaat hierbij om een voedingsadvies afgestemd op de hormonale disbalans en preventie bij botontkalking en hart-en vaatziekten . In combinatie met bewegen zal het bijdragen aan meer hormonale balans , en het krijgen /behouden van en gezond gewicht. Je gaat meer vitaliteit en energie krijgen. Meer informatie volgt nog !

14-06: Op 19 juli om 19:30 zal er een presentatie worden gegeven bij sportschool Health club one . Tijdens deze presentatie komen de fases van de overgang aan bod, de klachten tijdens de overgang, verhoogde risico's en wat je met voeding en leefstijl kunt behalen om je hormonale disbalans in goede banen te leiden.

De toegang is gratis.


Puurgezondgeplaats op 13-05-2018

Puur!

Sinds kort is Meer Energie met voeding lid van Puurgezond. PuurGezond eten staat voor écht eten. Eten zonder pakjes en zakjes, eten dat je gemakkelijk zelf bereidt en dat ook nog eens heel lekker smaakt.

Smaak! 

Pure, onbewerkte producten zitten vol smaak. Groene kruiden, rijp fruit of verse vis: je proeft hoe lekker puur ze zijn. Daarom smaakt een zelfgemaakte tomatensaus nét even beter dan de tomatensaus uit een pot​

Snel!

PuurGezond koken kost echt niet veel tijd. Een wokgerecht, salade of soep maak je in een handomdraai

Gezond!

Pure, onbewerkte producten leveren je volop voedingsstoffen, zoals vezels, vitamines en mineralen en dat zonder onnodige toevoegingen. Wie overschakelt naar een PuurGezonde voeding, eet bijna vanzelf gezonder. Dat merk je: je zit beter in je vel. En zonder moeite, want je eet lekkerder dan ooit.​​​

​​​


​​