meerenergiemetvoeding.nl

Werkwijze

Een gewichtsconsulent is speciaal opgeleid om voedings- en bewegingsadviezen te geven, zodat mensen een gezondere leefwijze aanleren en een gezonder lichaamsgewicht bereiken.

Als basis wordt uitgegaan van PuurGezond eten volgens de richtlijnen van het voedingscentrum . Ik werk met een 8 stappen plan waardoor je geleidelijk in kleine stappen een verandering realiseert waardoor jij je beter voelt! 

stap voor stap afvallen, dus zonder veel moeite

. Lekker eten!

. Een nieuwe leefstijl met aandacht voor beweging en ontspanning

. Puur en gezond eten, zodat je volop energie houdt

. veel tips en tools

. blijvend resultaat

Voor vrouwen in de leeftijd van 40-60 maak ik gebruik van een risico inventarisering m.b.t. de fase van de meno pauze waarin ze zich bevinden ,het  risico op botontkalking en hart-en vaatziekten . Voedingsadviezen zullen in deze fase worden afgestemd op de hormonale disbalans.

presentatie en gastlessen

Voor bedrijven en scholen verzorg ik presentaties en/of gastlessen. Er kan gekozen worden voor een thema aangeven door de aanvrager of het betreft een presentatie/gastles over voeding in het algemeen. 

Voeding algemeen:

Er zal gesproken worden over voedingswaarde, wat het doet voor en met je lichaam, de combinatie voeding en bewegen en feiten en fabels over voeding.

Grip op de overgang:

De presentatie Grip op de Overgang is gericht op informatie en preventie .
De deelnemers leren over de menopauze, zelfzorgmaatregelen en het voorkomen van risico’s als hart en vaatziekten en osteoporose.Onderwerpen als leefstijl, voeding en beweging staan centraal in deze presentatie.

Tarieven

Starterspakket (10 weken) € 230,-

  • Intakeconsult
  • Vervolgconsult (10 keer)
  • Eindevaluatie

    Voedingsanalyse (5 dagen) + advies € 70,-

    • Los consult € 30,-