meerenergiemetvoeding.nl

Werkwijze

Een gewichtsconsulent is speciaal opgeleid om voedings- en bewegingsadviezen te geven, zodat mensen een gezondere leefwijze aanleren en een gezonder lichaamsgewicht bereiken.Vanuit mijn specialisatie klachten en overgewicht tijdens de overgang stem ik af op voeding en leefstijl die invloed heeft op je hormoonbalans. 

Als basis  ga ik uit  van PuurGezond eten en volg ik  de richtlijnen van het voedingscentrum . Ik werk met een 8 stappen plan waardoor je geleidelijk in kleine stappen een verandering realiseert waardoor jij je beter voelt! 

stap voor stap veranderingen realiseren, dus zonder veel moeite

. Lekker eten!

. Een nieuwe leefstijl met aandacht voor beweging en ontspanning

. Puur en gezond eten, zodat je volop energie houdt en je hormonen in balans blijven

. veel tips , tools en recepten

. blijvend resultaat

Voor vrouwen in de leeftijd van 40-60 maak ik gebruik van een risico inventarisering m.b.t. botontkalking en hart en vaatziekten. Ik meet de bloedruk en het gewicht.

Heb je geen behoefte om een 8 weken programma te volgen , dan kan ik natuurlijk ook een voedingsadvies aanbieden waarin ik bovenstaande meeneem. Uiteraard kan je nadien altijd bij me terecht met vragen of een los consult inplannen voor een meet moment en evaluatie.

 

presentatie en gastlessen

Voor bedrijven en scholen verzorg ik presentaties en/of gastlessen.

 De overgang is nog altijd een van de minst besproken onderwerpen onder vrouwen, zowel in de privésfeer als op de werkvloer. Ondanks dat de overgang een levensfase is kan het het dagelijks leven en welbevinden van de vrouw ernstig verstoren, 80% van de vrouwen ervaart klachten.

 

Grip op de overgang:

De presentatie Grip op de Overgang is gericht op informatie en preventie .
De deelnemers leren over de menopauze, zelfzorgmaatregelen en het voorkomen van risico’s als hart en vaatziekten en osteoporose.Onderwerpen als leefstijl, voeding en beweging staan centraal in deze presentatie.

Wilt U een meer weten over de mogelijkheden en de tarieven neem dan vrijblijvend contact op.

 

 

Tarieven

Starterspakket (10 weken) € 230,-

  • Intakeconsult
  • Vervolgconsult (8 keer)
  • Eindevaluatie

Voedingsanalyse (5 dagen) + advies € 70,-

  • Los consult € 30,-